Πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό για τον ΑΟ Θήρας – Δηλώσεις Α. Οικονόμου

Κλικ για μεγέθυνση

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών και η ομάδα της Σαντορίνης πέφτει “στα βαθειά”, καθώς υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητριών.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου δήλωσε στο atlantea: “Καταρχάς όλες οι ομάδες να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία, δίχως τραυματισμούς, ακρότητες και φανατισμούς και ελπιζω να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου η κάθε ομάδα να καταφέρει να κερδίσει αυτό που της αξίζει με τη δουλειά της μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς καλούμαστε να ξεκινησουμε το πρωτάθλημα απέναντι στον πιο δυσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, που όχι μόνο έχει τις πιο ταλαντούχες παίκτριες, αλλά έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι εχει βρει πιο νωρίς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες την αγωνιστικη του ταυτότητα και τους αυτοματισμούς του. Παρ’ όλα αυτά εμείς απο την μεριά μας θέλω να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και χωρις άγχος να προσπαθήσουμε να δείξουμε βελτίωση σε κάποια τακτικά κομμάτια που δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο. Τέλος, περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο πρώτο εντός έδρας παιχνιδι της ομάδας μας και να έρθει να θαυμάσει ενα υψηλού επιπέδου βόλεϊ”.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής:
Ηλιούπολη – Πανναξιακός
Άρης – Μακεδόνες
Αίαντας Ευόσμου – Ελπίδα Αμπελοκήπων
ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου
Παναθηναϊκός – ΑΣΠ Θέτις


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη