16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεσβευτής του ΠΟΤ για τον υπεύθυνο τουρισμό ο Λιονέλ Μέσι

Share

Εκτός από… πρεσβευτής του σύγχρονου παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι ορίστηκε ως πρεσβευτής για τον υπεύθυνο τουρισμό, από τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ζουράμπ Πολολικασβίλι, το Σάββατο 7/4, στο Camp Nou της Βαρκελώνης, αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα της Μπαρτσελόνα επί της Λεγανές.

“Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω άλλους πολιτισμούς και κοινωνίες, καθώς και άλλους τρόπους να δω τον κόσμο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ως εξειδικευμένη Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών εργάζεται για να καταστήσει τον τουρισμό ως πηγή ανάπτυξης και χαίρομαι που παίρνω μέρος στην αποστολή προώθησης του υπεύθυνου τουρισμού”, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μέσι είναι ο πρώτος ποδοσφαιρισής στην ιστορία που έχει κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες και τέσσερα ευρωπαϊκά Χρυσά Παπούτσια. Χάρη στο ταλέντο του και τη διαρκή του εξέλιξη έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια με την Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας, πέντε κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με τον παλαίμαχο Ισπανό ποδοσφαιριστή Φερνάντο Ιέρο και τον θρυλικό Ισπανό προπονητή Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είναι οι πρώτες προσωπικότητες που επιστρατεύει ο ΠΟΤ για ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ αθλητισμού και τουρισμού και για να προωθήσουν τη δυναμική του υπεύθυνου τουρισμού.

“Ο Μέσι είναι ένας μοναδικός αθλητής και αποτελεί παράδειγμα του πώς η δύναμη της θέλησης και η συνεχής δουλειά αποφέρουν καλά αποτελέσματα. Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε μαζί μας τον Μέσι και άλλες γνωστές προσωπικότητες για να προωθήσει τις θετικές αξίες και οφέλη που αντιπροσωπεύει ο τουρισμός”, δήλωσε ο κ. Ζουράμπ Πολολικασβίλι.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη