Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 15/1

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και νότια της χώρας, κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια περιλαμβάνει η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον αυριανό (15/1) καιρό. Στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, αρχικά στα κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές. Τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6-8, στρεφόμενοι σε βόρειους τοπικά 9 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει, θα σημειωθεί παγετός, τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους ολικός στα βόρεια.

Συγκεκριμένα για Κυκλάδες και Κρήτη, η πρόγνωση κάνει λόγο για νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5-7, στρεφόμενοι το πρωί σε βόρειους 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη