14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 22/3

Share

Αραιές νεφώσεις αναμένονται για αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου, που κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες. Λίγες τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 16, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 20 και στη Ρόδο έως 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στην Κρήτη από 12 έως 17 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6-8 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι στους 12-16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς.

Πηγή: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών – www.meteo.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη