Πρόγραμμα στήριξης νεοεισαχθέντων φοιτητών για τις μετακινήσεις τους από την Aegean

“Κοντά στους Νέους” θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, για 6η συνεχή χρονιά, η Aegean Airlines. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης φοιτητών απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη φετινή χρονιά, 250 πρωτοετείς φοιτητές (50 από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών και 200 από την υπόλοιπη Ελλάδα) θα λάβουν δωρεάν από την Aegean Airlines και την Olympic Air 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η Αegean στοχεύει να στηρίξει τους νέους φοιτητές και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Ήδη από το 2013 που ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος, συνολικά μέχρι σήμερα 1.250 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017) ωφελούνται από το πρόγραμμα “Κοντά στους Νέους”, λαμβάνοντας αεροπορικά εισιτήρια 100% δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η εταιρεία καλύπτει τόσο τους ναύλους όσο και τους φόρους αεροδρομίων.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει, έως και τις 31 Οκτωβρίου, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2018, ενώ οι φοιτητές που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα ενημερωθούν με σχετικό email. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν Log in στον λογαριασμό τους, μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μέσω αυτόματου μηνύματος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη