Σαντορίνη: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για Πέμπτη και Παρασκευή

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Σαντορίνης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ για την Πέμπτη 19/10 και την Παρασκευή 20/10, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή στην ηλεκτροδότηση της περιοχής στη διασταύρωση Μεσαριάς – Καμαρίου από τις 08:30 έως τις 12:30.
  • την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή στην ηλεκτροδότηση των περιοχών Παράλια Βουρβούλου – Στενό Ημεροβιγλίου – Πορί – Μπαξέδες – Φοινικιά – Οία και Θηρασιά από τις 08:30 έως τις 10:30.
  • Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή ρεύματος στο νότιο τμήμα του Μεγαλοχωρίου, από ταβέρνα Τζανάκης μέχρι το οινοποιείο Μπουτάρη, από τις 11:30 έχως τις 12:30

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Print Friendly, PDF & Email