20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για Πέμπτη και Παρασκευή

Share

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Σαντορίνης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ για την Πέμπτη 19/10 και την Παρασκευή 20/10, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή στην ηλεκτροδότηση της περιοχής στη διασταύρωση Μεσαριάς – Καμαρίου από τις 08:30 έως τις 12:30.
  • την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή στην ηλεκτροδότηση των περιοχών Παράλια Βουρβούλου – Στενό Ημεροβιγλίου – Πορί – Μπαξέδες – Φοινικιά – Οία και Θηρασιά από τις 08:30 έως τις 10:30.
  • Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή ρεύματος στο νότιο τμήμα του Μεγαλοχωρίου, από ταβέρνα Τζανάκης μέχρι το οινοποιείο Μπουτάρη, από τις 11:30 έχως τις 12:30

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη