Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού στο Τελεφερίκ Σαντορίνης

Το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού – Τελεφερίκ Σαντορίνης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του Τελεφερίκ, προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου, μέσης εκπαίδευσης ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, για την κάλυψη θέσης Τεχνικού – Χειριστή Τελεφερίκ.

Ο ανωτέρω θα προσληφθεί με σύμβαση αορίστου χρόνου, με δοκιμαστική περίοδο τη διάρκεια του πρώτου έτους, και θα απασχολείται με πρόγραμμα κυλιομένων υπηρεσιών μεταβλητού ωραρίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να μη συμπληρώνουν το 30° έτος της ηλικίας τους κατά το χρόνο πρόσληψής τους.
3. Να έχουν απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης και να διαθέτουν άδεια ή πτυχίο Ηλεκτρολόγου που κατά προτίμηση να καλύπτει τις ειδικότητες ∆’ (ανελκυστήρων και λοιπών ανυψωτικών μηχανημάτων μεταφοράς), Γ ́ (κίνησης) και ΣΤ’ (εναερίων δικτύων και υποσταθμών).
4. Να γνωρίζουν καλώς την Αγγλική γλώσσα (επιθυμητό πτυχίο Lower ή ανώτερο).
5. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.
6. Προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
7. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού.

Η πρόσληψη θα γίνει με επιλογή από τους υποψηφίους, με βάση τυπικά, κοινωνικά και ουσιαστικά κριτήρια, που θα αξιολογηθούν από εξουσιοδοτημένη επιτροπή του Δ.Σ. του Ιδρύματος. Η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψήφιους για συνέντευξη προκειμένου να διαπιστώσει την καταλληλότητά τους για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Τελεφερίκ, μέχρι τη Δευτέρα 16/01/2017 και ώρα 14:00, μαζί με ιδιόχειρο βιογραφικό σημείωμα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και αντίγραφο ποινικού μητρώου. (Έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Τελεφερίκ και από την ιστοσελίδα http://www.scc.gr/gr ).

Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από προηγούμενες προκηρύξεις ή πριν τη δημοσίευση της παρούσας, δε θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Τελεφερίκ Σαντορίνης, τηλέφωνο 2286022978, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη