Γ.Ν. Θήρας: Πρόσκληση σε ιδιώτες γιατρούς για δίμηνη συνεργασία

Προκειμένου να υποστηριχθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, η ΑΕΜΥ ΑΕ προσκαλεί συνεργάτες των ειδικοτήτων, όπως αποτυπώνονται στον πίνακα που ακολουθεί, για τη σύναψη συνεργασίας με το ΓΝ Θήρας για δύο (2) μήνες, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ενδεικτικά αναφέρονται κυλιόμενο ωράριο, εφημερίες, όπως αυτό εκάστοτε καθορίζεται από τα μηνιαία προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες για την προσήκουσα και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλλουν σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 19/07/2018 έως και 25/07/2018, ώρα 14.00, ως εξής:
α) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή
β) να την αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή
γ) να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08:00-14:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, τ.κ. 84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση εδώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here