14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόσωπο: Άννα Μαρία Σιγάλα

Share

Η Άννα Μαρία Σιγάλα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα, ωστόσο επαγγελματικά την κέρδισε ο χώρος του τουρισμού.

Για τρία χρόνια απασχολήθηκε εποχιακά στο ξενοδοχείο της οικογένειάς της Astro Palace στα Φηρά, ουσιαστικά μαθαίνοντας εκ των έσω πώς λειτουργούν τα τμήματα των κρατήσεων, των πωλήσεων, της υποδοχής κλπ. Από τις αρχές της φετινής χρονιάς ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του ξενοδοχείου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των πωλήσεων. Παράλληλα συμμετέχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανακαίνισης και αναβάθμισης του άλλου ξενοδοχείου της οικογένειας, του Astro στο Καμάρι, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του 2013/αρχές 2014.

Φροντίζει επίσης να ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο, ώστε να είναι σε ετοιμότητα να προσφέρει κάθε καινούρια υπηρεσία στους πελάτες του Astro Palace.

Η Αννα Μαρία βρίσκει άκρως ενδιαφέρουσα την επιστήμη της ψυχολογίας και τη μελετά, ενώ της αρέσουν τα ταξίδια και κυρίως η γνωριμία ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα. Είναι αρκετά συνεπής στη χρήση των social media, κυρίως για να επικοινωνεί με φίλους και γνωστούς της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη