Πρόσωπο: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Eίναι απόφοιτος της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας «Leica Academy» στην Αθήνα όπου και έζησε για 5 χρόνια. Είναι επίσης τελειόφοιτος του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι Αθηνών και υπολογίζει να είναι πτυχιούχος οινολόγος μέχρι το τέλος του 2013.

Πριν από ένα χρόνο, η Κωνσταντίνα ήρθε στη Σαντορίνη για να κάνει την πρακτική της άσκηση στο οινοποιείο της Γαίας Οινοποιητικής και εργάσθηκε στο επισκέψιμο τμήμα του οινοποιείου (ξενάγηση, γευστική δοκιμή) για 6 μήνες.

Στη διάρκεια του χειμώνα 2012-2013 εργάσθηκε περιστασιακά στο εστιατόριο Νυχτέρι. Από τον Οκτώβριο του 2012 συνεργάζεται με τον Ηλιότοπο τόσο στον τομέα υποδοχής του ξενοδοχείου, όσο και στο τμήμα συνεδρίων όπου αυτό τον καιρό έχει αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του τρίτου επιστημονικού συνεδρίου ΑΜΠΕΛΟΣ, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 30-31 Μαίου 2013, κάτι που την ενθουσιάζει καθώς έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο των σπουδών της.

Επίσης η Κωνσταντίνα φωτογραφίζει για λογαριασμό του ηλεκτρονικού ενημερωτικού portal “atlantis”, που είναι μια από τις εκδοτικές δραστηριότητες του Ηλιότοπου, κυρίως για θέματα τρέχουσας επικαιρότητας. Φωτογραφίες της βρίσκονται σε πολλές από τις αναρτήσεις του “atlantis”.

Στην ερώτηση φωτογράφος ή οινολόγος, η Κωνσταντίνα απαντά χαμογελαστά φωτογράφος οινολόγος.

Το profile της Κωνσταντινας θα το βρείτε στο Facebook, ενώ καλλιτεχνικές της φωτογραφίες ανεβάζει στο http://www.behance.net/mikroEL

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη