Πρόσωπο: Λία Παπαδέα

Η Λία Παπαδέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο από παιδί κάθε καλοκαίρι της το πέρναγε στη Σαντορίνη. Για τέσσερα χρόνια έζησε στο Λονδίνο όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ, ενώ έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές στο Τουριστικό Μάρκετινγκ.

Τα τελευταία δύο χρόνια μένει πια στη Σαντορίνη, καθώς είναι υπεύθυνη του εστιατορίου “Ασύρτικο”, στα Φηρά, και ιδιοκτήτρια της καφετέριας “Αίγλη”, επίσης στα Φηρά. Στο παρελθόν εργάστηκε ως Project Manager σε εταιρεία διοργάνωσης Events και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε εταιρεία Consulting στην Αθήνα, καθώς και στην επιχείρηση κοσμηματοπωλείων που διατηρεί η οικογένειά της στο νησί.  Όσον αφορά στη σημερινή της δραστηριότητα, στόχος της είναι να πετύχει μια σταθερά ανοδική πορεία και για τις δύο επιχειρήσεις και να τις εξελίξει σε βάθος χρόνου, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη της γαστρονομικής πλευράς της Σαντορίνης.

Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χώρος του κρασιού και της γαστρονομίας και φροντίζει να παρακολουθεί σεμινάρια οινογνωσίας, καθώς και να ενημερώνεται γύρω από τον κλάδο του κρασιού και του φαγητού με επισκέψεις σε οινοποιεία, εστιατόρια και εκθέσεις. Επομένως, η εξ αρχής ένθερμη υποστήριξη των δράσεων του “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη” ήταν αναμενόμενη.

Τον λιγοστό ελεύθερό της χρόνο η Λία φροντίζει να τον αξιοποιεί ποιοτικά παρέα με φίλους της, να ασχολείται με το πιλάτες και την κολύμβηση και να διαβάζει. Το χειμώνα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις χαλαρώνουν, της αρέσει να ταξιδεύει, κυρίως εντός Ελλάδας.

Η σχέση της με τα social media είναι αρκετά προχωρημένη. Σε προσωπικό επίπεδο χρησιμοποιεί το facebook για επικοινωνία με φίλους και γνωστούς ανά τον κόσμο, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ένα από τα πολύ βασικά εργαλεία που χρησιμοποιεί για την προώθηση των δραστηριοτήτων της.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη