20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτες θέσεις και Final 4 για τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Στη Σαντορίνη το Final 4 κορασίδων, 1-2/4

Share

Με την πρώτη θέση στους ομίλους τους ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων όλα τα τμήματα ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Έφηβοι, κορασίδες και παίδες ετοιμάζονται προσεχώς για τους αγώνες Final 4 των κατηγοριών τους.

Η ομάδα εφήβων της ΑΕΣ

Η αρχή θα γίνει αύριο και μεθαύριο, 24-25 Μαρτίου, με το Final 4 των εφήβων που θα γίνει στην Τήνο. Οι τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν επίσης είναι οι: ΑΟ Μυκόνου, ΤΑΚ Περιστεριώνας και Πανναξιακός.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών στις 24/3 είναι ΑΟ Μυκόνου – Πανναξιακός στις 16:00 και ΑΕ Σαντορίνης – ΤΑΚ Περιστεριώνας στις 18:00. Ο μικρός τελικός της διοργάνωσης θα γίνει το Σάββατο 25/3 στις 16:45, ενώ θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός στις 19:00.

[adning id="140783"]Το επόμενο Σαββατοκύριακο 1-2/4 η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει το Final 4 των κορασίδων. Στους αγώνες θα συμμετέχουν ο ΑΟ Ερμούπολης, ο ΤΑΚ Περιστεριώνας, η ΑΕ Σαντορίνης και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός.

Και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/4 την σκυτάλη των Final 4 παίρνει η Νάξος, με την τελική φάση αγώνων για τους παίδες. Εκεί οι περσινοί πρωταθλητές παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στους τρεις συνδιεκδικητές ΑΟ Ερμούπολης, ΤΑΚ Περιστεριώνα και Πανναξιακό ΑΟΝ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη