Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Ακρωτήρι Σαντορίνης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Μέλη του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας τραγούδησαν παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το Ακρωτήρι της Σαντορίνης ακούστηκαν σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τον Σύλλογο Ακρωτηριανών Θήρας, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου. Η δωδεκαμελής ομάδα που εκπροσώπησε τον Σύλλογο τραγούδησε με τη συνοδεία βιολιού και λαούτου, παραδοσιακά κάλαντα του χωριού τους.

Ακολούθησαν παραδοσιακά κάλαντα και από τη Σύμη, τόπο καταγωγής του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, ενώ γιορτινό τόνο έδωσε με κάλαντα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και η Φιλαρμονική του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής ευχήθηκε ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία και να δικαιώσει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για βγει η χώρα από την κρίση. Όπως είπε, το πιο σημαντικό όλων είναι το 2018 να υποχωρήσουν οι πάσης φύσης εγωισμοί και να ενισχυθεί από όλους η συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη