Σαντορίνη: Πρόβλημα με την εξασφάλιση στέγης για την πρόσθετη αστυνομική δύναμη

Δεν είναι μόνο ο Σεπτέμβριος ο μήνας που “παραδοσιακά” αρχίζουν τα παράπονα για τα προβλήματα στέγασης, όταν έρχονται στη Σαντορίνη οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν υπηρεσία στα σχολεία του νησιού. Το πρόβλημα όπως είναι γνωστό είναι μεγάλο, ισχύει για όλο τον χρόνο και ξαναήρθε στην επιφάνεια εξαιτίας της έκτακτης στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας για τη θερινή περίοδο.

Η αδυναμία εξεύρεσης στέγης για 31 από τους 41 δόκιμους της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ενισχύσουν, από 1/7 μέχρι 31/10, το υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ενδεχόμενα να οδηγήσει στην ματαίωση της έλευσής τους.

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος επανέφερε στο προσκήνιο την περυσινή υπόσχεση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Πάνου Καμμένου να φιλοξενηθούν δημόσιοι υπαλλήλοι στα οικήματα της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκονται στην περιοχή του Αεροδρομίου. Η προοπτική αυτή όμως δεν φαίνεται να ευδοκιμεί τουλάχιστον προς το παρόν.

Το γεγονός είναι ότι η Σαντορίνη δεν μπορεί να παραμείνει στη θερινή περίοδο χωρίς επαρκή αστυνόμευση. Τα 29 άτομα που σήμερα αποτελούν την οργανική δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση και υποστηρίζει και το αεροδρόμιο με 12 αστυνομικούς σε καθημερινή βάση, δεν επαρκούν.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη