17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 12 | 2019

Share

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Απόπειρα εξαπάτησης των συνδρομητών της καταγγέλλει η Cosmote
‘Αγνωστοι προσποιούνται πως είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail των πελατών, ζητούν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Βράβευση για το Santorini Experience
Τη μεγαλύτερη διάκριση στον έγκριτο θεσμό των Ermis Awards απέσπασε το “Santorini Experience”, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event τη χρονιά που πέρασε.

Πτώση βράχων στον δρόμο του Αθηνιού
Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε στις 18/3/19 ψηλά στις στροφές του Αθηνιού. Η αποκόλληση έγινε από τη βάση του πρανούς χωρίς να υπάρξουν ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σαντορίνη: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς
To απόγευμα της Κυριακής, 17 Μαρτίου 2019, κατέπλευσε στον όρμο των Φηρών, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, ανοίγοντας έτσι τη φετινή σεζόν της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά φέτος.

ΣΕΤΕ προς υπουργό Οικονομικών: Ανάγκη επανεξετασης του φορολογικού πλαισίου στον τουρισμό
Την κατάργηση του φόρου διαμονής και τη μείωση του ΦΠΑ σε ξενοδοχεία, εστίαση και μεταφορές, ζητά με επιστολή του, προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος έναντι των ανταγωνιστριών χωρών.

Προτάσεις από το Διάζωμα για τη Σαντορίνη
Η πρόταση του σωματείου Διάζωμα για την Πολιτιστική Διαδρομή της Σαντορίνης και η συνακόλουθη κυκλοφοριακή μελέτη παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη