Σαντορίνη, εβδομάδα 14 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πρώτη φορά φιναλίστ σε τελικό Κυπέλλου ο ΑΟ Θήρας
Την πρόκρισή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο ΑΟ Θήρας, νικώντας στον ημιτελικό τον Πανναξιακό με 3-2 σετ, μετά από ανατροπή. Στον τελικό υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού χάνοντας με 3-1 σετ.

Χρήματα για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Σαντορίνης
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε έκτακτη χρηματοδότηση ποσού 260.000 ευρώ για την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του νησιού από τις έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Το νέο εμπορικό λιμάνι στη Σαντορίνη και πάλι στο προσκήνιο
Νέα μελέτη για την κατασκευή νέου εμπορικού λιμένα στη Σαντορίνη προανήγγειλε κατά τη συνεδρίαση (3/4) του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος.

Τελεφερίκ: Αύξηση σε κίνηση και εισπράξεις το 2018
Το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού έδωσε στη δημοσιότητα τον ισολογισμό του, καθώς και την κίνηση επιβατών και τις εισπράξεις του τελεφερίκ για το 2018.

Γνωριμία με τον αμπελώνα της Σαντορίνης και για μαθητές γυμνασίου
Ο κύκλος σεμιναρίων και βιωματικών δράσεων για μαθητές, με θέμα την “Αμπελοκαλλιέργεια και την Παραγωγή Οίνου στη Σαντορίνη” που διοργανώνει η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας, επεκτάθηκε και στους μαθητές γυμνασίου.

Ωράρια και τιμές εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Η θερινή περίοδος λειτουργίας για τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Σαντορίνης ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Απριλίου. Δείτε λεπτομέρειες.

Η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας για την πρόσφατη συνάντηση στη Σαντορίνη
Mεταξύ άλλων συζητήθηκαν το σύστημα διαχείρισης άφιξης κρουαζιεροπλοίων, η ανάγκη διασποράς τουριστών στο νησί, η χρήση του τελεφερίκ, η υπεύθυνη χρήση των ιπποειδών.

Η Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Ε. & Λ. Μπελλώνια εξελίσσεται
Διαδικτυακή πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο των βιβλίων που φιλοξενούνται στα ράφια της βιβλιοθήκης.

Πόσοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλέγονται ανά εκλογική περιφέρεια
Ο αριθμός των συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας είναι ανάλογος του μόνιμου πληθυσμού, με βάση την τελευταία απογραφή του 2011.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη