14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 41 | 2018

Share

Πρωτοκυκλαδικό γυναικείο ειδώλιο
Νέα σημαντικά στοιχεία έρχονται στο φως κατά την διάρκεια των ανασκαφικών εργασιών που συνεχίζονται στον προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου στη Σαντορίνη, χάρη στη χορηγία του Kaspersky Lab, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έλεγχοι στους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων
Τέθηκαν σε εφαρμογή και στη Σαντορίνη τα μέτρα που προβλέπει ο διεθνής κώδικας ασφαλείας λιμένων ISPS (International Ship and Port Facility Security Code).

Σαντορίνη: Εβδομάδα αιμοδοσίας
Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών πραγματοποιείται από το περασμένο Σάββατο (6/10) στη Σαντορίνη η 54η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Αρχίζουν τον Νοέμβριο τα έργα στον Αθηνιό
Tο χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής του λιμένα του Αθηνιού παρουσίασαν, σε συνάντηση στο Δημαρχείο, οι εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Τρέξιμο και κολύμπι
Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη η αθλητική διοργάνωση Santorini Experience που αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και της Active Media Group.

Συμμαχία για τον ελληνικό τουρισμό
Σε πλήρη επανασχεδιασμό του corporate site προχώρησε η Marketing Greece, στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής εικόνας της. Η Marketing Greece είναι η συμμαχία του ιδιωτικού τομέα για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και πρόκειται μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη