21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 43 | 2018

Share

Σε άνοδο και τον Σεπτέμβριο οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις
Στις 81.306 έφθασαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, τον Σεπτέμβριο του 2018, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης – αύξηση 15.27% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Συγκεκριμένες προτάσεις από τον δήμαρχο Θήρας για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Την εμπειρία της Σαντορίνης από την έντονη παρουσία του “φαινομένου Airbnb” αποτύπωσε ο δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος στην ημερίδα με θέμα “Διαμοιράζοντας την τουριστική ανάπτυξη” που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Προβλήματα στον νέο δρόμο από την βροχόπτωση στη Σαντορίνη
Σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου Αεροδρομίου-Οίας διαπιστώθηκε συγκέντρωση υδάτων επί του οδοστρώματος, μεταφορά φερτών υλικών, αποξήλωση του οδοστρώματος κ.α.

Ενημερωτικό διήμερο για το ηφαίστειο
ΓΕΩΘΗΡΑ και ΙΜΠΗΣ διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά εκπαιδευτική εκδρομή στην Νέα Καμένη & περιήγηση με σκάφος στα πρανή της καλδέρας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου για τους κατοίκους της Θήρας.

Συμπληρωματική ανάρτηση δασικών χαρτών
Νέοι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν για τη Σαντορίνη, με περιοχές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην προηγούμενη ανάρτηση τον Νοέμβριο του 2017.

Αλλαγή Προέδρου στο ΙΜΠΗΣ
Ο ηφαιστειολόγος Γιώργος Βουγιουκαλάκης είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), διαδεχόμενος τον ομότιμο καθηγητή Μιχάλη Φυτίκα που από την ίδρυση του Ινστιτούτου και για 23 συνεχή χρόνια ήταν στη θέση του Προέδρου.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δε λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη