Σαντορίνη, εβδομάδα 8 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη μαρίνα στον Μονόλιθο
Το επενδυτικό έργο για τη Μαρίνα του Μονόλιθου Σαντορίνης ήταν ένα από τα τέσσερα που ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ).

Νέα ημερομηνία για την παρουσίαση της Πολιτιστικής Διαδρομής Σαντορίνης
Η εκδήλωση του Δήμου Θήρας και του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” για την παρουσίαση της Πολιτιστικής Διαδρομής της Σαντορίνης θα γίνει την Τετάρτη 20/3, ώρα 18:00, στο Μπελλώνειο.

Βραβεύσεις σε εστιατόρια του Ν. Αιγαίου
Οκτώ Χρυσοί Σκούφοι απονεμήθηκαν φέτος σε εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/2/2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα.

Oh My Greece | Unlock the Feeling
Τη νέα καμπάνια της για την προβολή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Marketing Greece.

Πρόβλεψη διεθνών αεροπορικών αφίξεων 2019 στα περιφερειακά αεροδρόμια
Οι προοπτικές της τουριστικής κίνησης στα περιφερειακά αεροδρόμια σύμφωνα με τον  προγραμματισμό των αεροπορικών εταιρειών στις 31/01/19, για τη θερινή περίοδο του 2019, δείχνουν τάσεις σταθεροποίησης με ενδεχόμενη ελαφρά καθοδική τάση.

Νέα επικεφαλής στο Τμήμα Δόμησης του Δήμου Θήρας
Αναλυτικά εδώ

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη