Με επιτυχία και με τη συμμετοχή 46 μοτοσικλετών πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 30/9/2018, η ετήσια εκδήλωση The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR), που διοργανώνεται στη Σαντορίνη με την επιμέλεια και οργανωτική ευθύνη του κ. Πωλ Φερχάιεν

Πωλ Φερχάιεν

Κλασικές μοτοσικλέτες με τους αναβάτες τους έδωσαν το “παρών” στο ετήσιο παγκόσμιο ραντεβού για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά.

Πιστός και στο φετινό ραντεβού και ο γνωστός φαρμακοποιός της Σαντορίνης κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος με τη Moto Guzzi του.

Φέτος η εκκίνηση δόθηκε από το “Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας” στη Βλυχάδα, στο φιλόξενο προαύλιο του οποίου συγκεντρώθηκαν οι συμμετέχοντες, καταγράφηκαν, φωτογραφήθηκαν κλπ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο γνωστός ουρολόγος κος Ανδρέας Βλάχος έκανε και φέτος μια σύντομη ενημέρωση για τα θέματα υγείας του προστάτη, υπογραμμίζοντας ότι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη εξασφαλίζει την ίαση από τη νόσο (φωτογραφία κάτω).

Η πορεία που ακολούθησαν φέτος οι μοτοσικλετιστές, με την αστυνομία να συνοδεύει και να διευκολύνει την πομπή, ήταν Βλυχάδα, Περίβολος, Περίσσα, Πύργος, Φηρά, Οία και πίσω στα Φηρά για τερματισμό.

Ο γνωστός αποσταγματοποιός της Σαντορίνης Λουκάς Λυγνός με την καταπληκτική αντίκα BSA του

Το επόμενο ραντεβού για το DGR είναι στις 29/9/2019, όπως πάντα την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.