Σαντορίνη, εβδομάδα 44 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Νέα παράταση για την κατάταξη των ξενοδοχείων
Aναστέλλεται η λήξη της προθεσμίας επανακατάταξης των ξενοδοχείων, σε κατηγορίες αστέρων, μέχρι την 31/10/2019 και παρατείνεται αυτοδίκαια η ισχύς των Ειδικών Σημάτων Λειτουργίας (ΕΣΛ) μέχρι την ίδια ημερομηνία. Ρυθμίσεις για τα παραδοσιακά.

Το ΙΜΠΗΣ για την προσάραξη του “Νέαρχος” στο ηφαίστειο
Είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός μηχανισμού άμεσης αντιμετώπισης παρόμοιων περιστατικών, χωρίς χρονοτριβές και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

Τα τελευταία κρουαζιερόπλοια της χρονιάς
17 αφίξεις είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο και μία για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει το ημερολόγιο αφίξεων που διατηρεί και ενημερώνει το Atlantea.

Το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης που έχει κατασκευαστεί ποτέ στη Σαντορίνη
Το νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης  θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ύδρευσης των οικισμών Μεσαριάς, Βόθωνα, Αγίας Παρασκευής, Μονόλιθου, Καμαρίου, Μέσα Γωνιάς, Έξω Γωνιάς, Πύργου Καλλίστης και Μεγαλοχωρίου.

Η Σαντορίνη στην Αθήνα
Για την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένo το ετήσιο ραντεβού της Σαντορίνης στην Αθήνα. Πρόκειται για την 5η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Θήρας στην Αθήνα και η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης.

Διπλάσιοι ευρωπαϊκοί πόροι για το Νότιο Αιγαίο ως Μεταβατική Περιφέρεια
Επαναφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην κατηγορία των Μεταβατικών Περιφερειών (Transition Regions) από την κατηγορία των πιο Ανεπτυγμένων Περιφερειών (Μore Developed Regions) που βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δε λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη