Σαντορίνη: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος προκαλούν αναστάτωση

Το Φηροστεφάνι, τα Φηρά και ο Πύργος χωρίς ρεύμα. Το Ημεροβίγλι, αριστερά, φωτισμένο μιας και εκεί, αυτή τη φορά, η διακοπή διήρκεσε λίγο. Φωτογραφία: Μάριος Μπεκιάρης

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης 30/6 σχεδόν σε ολόκληρη τη Σαντορίνη, προκαλώντας αναστάτωση σε κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρήσεις.

Σε ορισμένες περιοχές και ανάμεσα σε αυτές στα Φηρά και στην Οία η διακοπή ρεύματος είχε διάρκεια περισσότερη από μισή ώρα, ενώ στον Πύργο, στο Εμπορείο και αλλού το ρεύμα ήρθε μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα, φέρνοντας σε απόγνωση κυρίως τους επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης καθώς έγιναν σε ώρα που τα μαγαζιά έχουν τον περισσότερο κόσμο.

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μονόλιθο
Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Μονόλιθο. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Δυστυχώς παρά την υπερεπάρκεια σε παραγωγική ισχύ, του εργοστασίου της ΔΕΗ στον Μονόλιθο, άρχισαν και φέτος να σημειώνονται διακοπές στην παροχή ρεύματος. Κάθε τέτοια διακοπή εκτός από την αλγεινή εντύπωση που προκαλεί στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων και προκαλεί ζημιές (πολλές φορές ανεπανόρθωτες) σε οικιακές και επαγγελματικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ.

.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη