22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 26 | 2018

Share

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος προσκρούει στο πρόβλημα της στέγης
Διαμονή για τέσσερις μήνες αναζητείται για 31 δόκιμους αξιωματικούς που θα μετακινηθούν στη Σαντορίνη προκειμένου να ενισχύσουν το διαρκώς υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Αλήθεια, πού; Η υπόσχεση που έδωσε πέρυσι τον Σεπτέμβριο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στον Δήμαρχο Θήρας κ. Νίκο Ζώρζο, για παραχώρηση των οικίσκων της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο δεν φαίνεται να υλοποιείται.

Νέο μέλος από τη Σαντορίνη στο ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ
Στη θέση του κ. Μιχάλη Ρούσσου, εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης και λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, που παραιτήθηκε τον περασμένο Απρίλιο από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ, διορίσθηκε η κα Φωτεική Εφεντάκη δραστήριο μέλος του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Θήρας.

Χωρίς λιποπαγίδες δεν γίνεται
Λίπη, έλαια, γράσα και απόβλητα τροφίμων πέφτουν ανεξέλεγκτα στο αποχετευτικό σύστημα του νησιού. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας εξήγγειλε επισκέψεις στις επιχειρήσεις εστίασης προκειμένου να ελεγχθούν και να εντοπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα.

Παραβάτες στην Οία
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, εξαιτίας των παραβατών που κινούνται αντίθετα στις μονοδρομήσεις στην περιοχή της Οίας. Επαγγελματίες οδηγοί, κυρίως, είναι αυτοί που δεν πειθαρχούν στις σημάνσεις. Και τα εύκολα γίνονται δύσκολα.

Οδηγείτε σιγά
Την ερχόμενη εβδομάδα ασφαλτοστρώνονται (ελπίζουμε) τα τελευταία 300 μέτρα του νέου δρόμου Αεροδρόμιο – Οία. Η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι μέχρι 15 Ιουλίου θα πέσει και η δεύτερη στρώση ασφάλτου στα σημεία όπου υπάρχει μόνο η πρώτη στρώση και θα ακολουθήσει η διαγράμμιση. Οδηγείτε αργά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ο νέος δρόμος (που ευνοεί την ανάπτυξη ταχύτητας) να βαφτεί με αίμα.

40 χρόνια κλασικής μουσικής
Το διεθνές φεστιβάλ κλασικής μουσικής που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Σαντορίνη η χαλκέντερη πιανίστα Αθηνά Καποδίστρια έφθασε αισίως στη 40ή του διοργάνωση. Πρόκειται για το μακροβιότερο πολιτιστικό γεγονός του νησιού. Χαρά στο κουράγιο της!

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη