14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 47 | 2018

Share

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Σαντορίνη στην Αθήνα
“Σαντορίνη, η επόμενη μέρα: προκλήσεις, σκέψεις, στόχοι” είναι ο φετινός τίτλος της ετήσιας ενημερωτικής εκδήλωσης για τη Σαντορίνη, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου, ώρα 12:00, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

TUI Sensimar στην Περίσσα
Το ξενοδοχείο Meltemi Blu στην Περίσσα, θα είναι το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο της TUI στη Σαντορίνη. Θα λειτουργήσει τον Μάιο του 2019 και θα δεχεται μόνο ενήλικες πελάτες.

Νέα μεγάλη δημοπράτηση από τη ΔΕΥΑΘ
Σύνολο έργων Υδροληψίας για τη Μονάδα Αφαλάτωσης Έξω Γιαλού Φηρών, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.00,00 € (πλέον ΦΠΑ) θα δημοπρατηθεί από τη ΔΕΥΑΘ στις 14 Δεκεμβρίου 2018, με στόχο να αυξηθεί η παραγόμενη ποσότητα πόσιμου νερού.

Αρχίζουν οι εργασίες στο λιμάνι του Αθηνιού
Ξεκινούν στο τέλος του μήνα τα έργα για την ανακατασκευή του Αθηνιού, φέρνοντας απαγορεύσεις στη στάση και στάθμευση οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία του λιμανιού.

Μορφή και Κατοικησιμότητα – Η περίπτωση της Σαντορίνης
Συνεχίστηκε και φέτος η σχέση συνεργασίας και ανταλλαγής μεταξύ της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ και του Δήμου Θήρας, με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο των νέων επιστημόνων, όσο και του ευρύτερου κοινού στο θέμα της προστασίας και της ανάδειξης του μοναδικού οικιστικού και φυσικού κάλλους της Σαντορίνης.

Πλούσιος κατάλογος πεπραγμένων 
Ο απολογισμός των πρωτοβουλιών και των δράσεων που ανέπτυξε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, στη διάρκεια της τετραετούς θητείας του κ. Ηλία Πελέκη (5/12/2014 έως 13/11/2018).

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη