Σαντορίνη: Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου

Ζημιές στο οδικό δίκτυο, κυρίως στην νότια Σαντορίνη, προκλήθηκαν από την πολύ ισχυρή βροχόπτωση τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 22/12/17.

Χώματα και πέτρες παρασύρθηκαν από το νερό της βροχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στον εσωτερικό δρόμο του Εμπορείου, προς την παραλία του Αη Γιώργη, όπου μεγάλες ποσότητες λάσπης κατέκλυσαν σε πολλά σημεία το οδόστρωμα και πρόκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Άνθρωποι και μηχανήματα του Δήμου Θήρας, συνεπικουρούμενα και από ιδιωτικά συνεργεία, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθούν γρήγορα τα προβλήματα και να αποκατασταθει η κυκλοφορία όπου είχε διακοπεί.

Φωτογραφία του κ. Κώστα Δαρζέντα, Προισταμένου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Τοπικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Θήρας.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση καθώς σε αρκετά σημεία υπάρχουν διάσπαρτα χώματα, πέτρες και άλλα φερτά υλικά που μπορούν να συντελέσουν ώστε να προκληθούν ατυχήματα.

 

Print Friendly, PDF & Email