Σαντορίνη: Ο Μανόλης Ορφανός υποψήφιος Δήμαρχος

Μανόλης Ορφανός

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Θήρας ανακοίνωσε ο κ. Μανόλης Ορφανός, ως επικεφαλής του νεοσύστατου συνδυασμού “ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”.

Ο κ. Μανόλης Ορφανός είναι δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Ορφανός, αναφέρονται τα εξής:

“Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της Σαντορίνης, αλλά και με απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας και των προβλημάτων της, αποφάσισα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γιατί πιστεύω, ότι ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για να μην αφήσουμε άλλο να συσσωρεύονται χρόνια προβλήματα και να προστίθενται καινούρια.

Τώρα, πρέπει να βρεθούμε όλοι προ των ευθυνών μας και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να κάνουμε την Σαντορίνη αυτό που της αξίζει. Πρώτη και μοναδική.

Χρειάζονται να ληφθούν αποφάσεις. Άμεσα. Γρήγορα. Αποτελεσματικά.

Η Σαντορίνη δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει να έχει δύο όψεις. Γιατί κάποιοι δεν τόλμησαν, δεν τολμούν ή αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Έχουμε πρόγραμμα. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε προτάσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα δώσουμε λύσεις.

Χρειάζεται δουλειά και έχουμε όρεξη να την κάνουμε. Χρειάζεται εμπειρία, που τη διαθέτουμε και σχέδιο με χρονοδιάγραμμα και αποτελεσματικότητα.

Εμείς (εγώ και μια σημαντική ομάδα ανθρώπων) έχουμε τη γνώση, την εμπειρία αλλά και τη διάθεση ώστε να διαμορφώσουμε για τους πολίτες, για όλους μας την καθημερινότητα που μας αξίζει.

Η εμπειρία μου από τη συμμετοχή μου στα κοινά με δίδαξε δύο πράγματα:
– Πρώτον, ότι πετυχαίνεις όταν στοχεύεις σε πράγματα που πιστεύεις.
– Δεύτερον, ότι μόνος δεν μπορείς. Θέλεις συνεργάτες να σε στηρίξουν και να εργαστούν μαζί σου.

Γι αυτό δεν είμαι μόνος. Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που αποφάσισαν να με στηρίξουν και να εργαστούμε μαζί για να πετύχουμε στόχους για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Κυρίως όμως δίπλα μας, μαζί μας, θέλω όλους εσάς συνεργάτες. Εσείς θέλω να είστε αυτοί που θα έχετε τον πρώτο λόγο σε αυτά που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στον τόπο μας. Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, των επιλογών, του εκσυγχρονισμού, της ανανέωσης, του νέου.”

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη