Σαντορινιός αέρας στην Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών

Μ. Τσοχατζή, Μ. Εμμανουηλίδου, Α. Καλανταρίδου – Πηγή φωτογραφίας: Facebook page ΑΟ Θήρας

Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Μαρίνα Τσοχατζή, καθώς και οι νεαποκτηθείσες αθλήτριες της Σαντορίνης Αλεξία Καλανταρίδου (ακραία) και Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρική) κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Ρούσση να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα γυναικών στο τουρνουά του 3ο προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ξεκινά τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ξεκινά στην Αθήνα (στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου) και θα συνεχιστεί στα Γρεβενά από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου. Στις 21 Αυγούστου η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου από 22 έως 27 Αυγούστου 2017.

[adning id="140783"]

Οι εκλεκτές του Γ. Ρούσση είναι οι: Αλεξία Καλανταρίδου, Αγγελική Μελίνα Εμμανουηλίδου, Γεωργία Λαμπρούση, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στυλιανή Χριστοδούλου, Αικατερίνα Γιώτα, Αρέτα Κονόμη, Ευαγγελία Μερτέκη, Ασημίνα Νικολογιάννη, Άννα-Μαρία Σπανού, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Ξένη Κακουράτου, Μαρίνα Τσοχατζή, Νίκη Κόλλια, Άλκηστις Καραφουλίδου, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Ευαγγελία Χαντάβα, Μαρία Νομικού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη