Σαντορινιός αέρας στο νέο τεύχος του περιοδικού της Aegean

Έχοντας ως εξώφυλλο μια φωτογραφία τραβηγμένη στη Σαντορίνη και λεζάντα “The hidden treasures of Santorini” κυκλοφόρησε και διανέμεται τους επιβάτες των αεροσκαφών της Aegean, το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου του περιοδικού “blue”.

Το 18σέλιδο αφιέρωμα στη Σαντορίνη φιλοξενεί αρχικά φωτογράφιση μόδας στην καλντέρα και σε άλλα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, όπως η Βλυχάδα, ο Σκάρος και η Κόκκινη Παραλία. Ακολουθεί άρθρο με τίτλο “Η απαράμιλλη ομορφιά της Σαντορίνης” που υπογράφει ο αρχαιολόγος και ξενοδοχειακός επιχειρηματίας Λευτέρης Ζώρζος και με το οποίο προτρέπει τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τις άγνωστες στο ευρύ κοινό ομορφιές του νησιού.

Συνολικά πρόκειται για πολύ μεγάλη προβολή του νησιού, που συμβαδίζει μάλιστα με την πολιτική που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Θήρας για την ανάδειξη και της “άλλης” Σαντορίνης και των μοναδικών φυσικών ιδιαιτεροτήτων του νησιού που καθιστούν τον προορισμό θελκτικό για όλο το χρόνο. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι η Κόκκινη Παραλία τα τελευταία χρόνια, με απόφαση του Δήμου Θήρας, είναι (επισήμως) κλειστή για το κοινό, λόγω μεγάλου κινδύνου κατολισθήσεων, οπότε η επιλογή της για φωτογράφιση και η προβολή της στο εξώφυλλο μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις ότι είναι επισκέψιμη.

Το περιοδικό “blue” είναι διαθέσιμο και για online ανάγνωση ΕΔΩ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη