Σαββατοκύριακο με μουσική στην Εστία Πύργου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο Δήμος Θήρας, ο ΔΑΠΠΟΣ και η Εστία Πύργου Καλλίστης έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου, στο εντευκτήριο της Εστίας στον Πύργο, δύο εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις.

Το Σάββατο 8/12 η σοπράνο Μαριλένα Χρυσοχοΐδη, ο μπασοβαρύτονος Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Θοδωρής Ιωσηφίδης στο πιάνο θα μας χαρίσουν μία βραδιά με τραγούδια από μιούζικαλ, οπερέτες, και μελωδίες της jazz και του κινηματογράφου που όλοι αγαπήσαμε, δοσμένα με μια γιορτινή διάθεση που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ένα μουσικό ταξίδι με τις μαγευτικές μελωδίες των Cole Porter, George Gershwin, Joseph Kosma και σύγχρονων συνθετών του Hollywood που θα αποτελέσουν ένα υπέροχο πέρασμα στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Σε άλλο ύφος και ρεπερτόριο, την Κυριακή 9/12 ο Μανώλης Φύτρος, ο Μάκης Σταμούλης και ο Γιάννης Συβρίδης θα ανέβουν στη σκηνή της Εστίας, για να μας αφιερώσουν μία “ρεμπέτικη ρομάντζα“. Οι τρεις κοντραμπατζήδες θα πραγματοποιήσουν μία αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι από το 1922 έως το 1955 που θα μας “ξυπνήσει” μνήμες, χρώματα και συναισθήματα μιας άλλης εποχής.

Και οι δύο μουσικές παραστάσεις ξεκινούν στις 19:00. Είσοδος ελεύθερη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη