Σε μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα των επαγγελματικών ταξιδιωτών στοχεύει η Airbnb

Δυναμικά μπαίνει στην αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών η Airbnb, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με την American Express Global Business Travel.

Η συμφωνία θα ξεκινήσει να υλοποιείται από τις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες, ενώ σε επόμενη φάση θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, μεταξύ αυτών το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία. Ανάλογες συνεργασίες έχουν συμφωνηθεί και με το BCD Travel και το Carlson Wagonlit αλλά θα αρχίσουν να εφαρμόζονται αργότερα.

To 10% των πελατών της Airbnb είναι ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους και η εταιρεία έχει ήδη από πέρσι προσθέσει ειδική σήμανση στα καταλύματα που προσφέρονται για επαγγελματικά ταξίδια (που προσφέρουν σύνδεση WiFi, 24ωρο check-in κ.ά.)

“Το Airbnb for Business δίνει σε όσους κάνουν ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους την δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 2 εκατ. σπίτια σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη ως ντόπιοι, ακόμα κι αν αυτό γίνεται για μία και μόνο νύχτα” λένε οι ειδικοί της Airbnb και με τις συνεργασίες που έχουν κλείσει, φιλοδοξούν να αυξήσουν το μερίδιό τους στην πίτα των επαγγελματικών ταξιδιών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη