Σεμινάριο της Airbnb για επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων

Δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης στη Σαντορίνης

Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα” ενημερώνει τα μέλη του πως η Airbnb διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαΐου, ώρα 18:00-21:00, σεμινάριο στη Σύρο, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο country manager της Airbnb στην Ελλάδα, Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν σήμα ΕΟΤ και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητές της και να πάρουν συμβουλές ώστε να:
– καταχωρήσουν την επιχείρησή τους
– μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις και την κερδοφορία τους
– μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις
– αποκτήσουν το Superhost status

Στόχος της κίνησης αυτής είναι από τη πλευρά της Ομοσπονδίας, να δοθεί η δυνατότητα στα καταλύματα-μέλη, να ενημερωθούν και να χρησιμοποιήσουν μια ανερχόμενη πλατφόρμα κρατήσεων, με μικρότερες προμήθειες.

Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα” έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να ζητήσει από την Ομοσπονδία να γίνει μετάδοση της παρουσίασης ζωντανά μέσω τηλεδιάσκεψης στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σαντορίνη. Επειδή όμως είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή ενδιαφερομένων μελών στην εκδήλωση αυτή, ζητά από τα μέλη του να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής μέχρι αύριο Δευτέρα 16/4 και ώρα 11:00 στο email info@loizos.gr. Μπορούν να δηλωθούν μέχρι τρία άτομα ανά κατάλυμα/μέλος του Σωματείου, εφόσον δεν έχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς αυτό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here