Σπουδαίες νίκες για ΑΕΣ και Πανθηραϊκό

Όλη η ανασκόπηση του αθλητικού Σαββατοκύριακου

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για την προσπάθεια παραμονής της στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ πέτυχε χθες (12/3) η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης που επικράτησε του Προμηθέα Χαλανδρίου με 78-64. Μετά από καλή εμφάνιση και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ, η ΑΕΣ έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σύνολο 13 ομάδων.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε και ο Πανθηραϊκός από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά. Με δύο γκολ του Ντέμη Ζώνα στο 64′ και στο 95′ η ομάδα της Σαντορίνης έκανε το 0-2 και με τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται πλέον στην 8η θέση (σε σύνολο 15 ομάδων) με 25 βαθμούς.

[adning id="140783"]Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββατοκύριακου, η ΑΕΣ πανηγύρισε νίκες και στα τμήματα υποδομών. Την Κυριακή 12/3 οι κορασίδες έκαναν το 7/7 αφού νίκησαν με 60-43 τον Πανναξιακό, ενώ και οι έφηβοι κέρδισαν με σκορ 67-63 τον Πανναξιακό, έχοντας την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Νωρίτερα, την Παρασκευή 10/3 οι παίδες έκαναν εκτός έδρας το 5/5 αφού νίκησαν 50-51 τα Φανάρια.



Στο ποδόσφαιρο, η Λάβα Εμπορείου δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Νάξου στην παράταση. Επίσης, εκτός έδρας ήττες σημείωσαν και οι ομάδες Κ14 και Κ12 της Θύελλας Καμαρίου. Η πρώτη ηττήθηκε με 6-0 και η δεύτερη με 7-0, αμφότερες από τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου.

Τέλος, στο βόλεϊ ο ΑΟ Θήρας πήρε πολύτιμο δίποντο μέσα στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο παραμονής στην τετράδα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη