22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα σκαριά η Λέσχη Ανάγνωσης Σαντορίνης

Ένα νέο "στέκι" για τους βιβλιόφιλους του νησιού

Share

Μια νέα πρωτοβουλία ξεκινά αυτές τις μέρες στη Σαντορίνη, μια πρωτοβουλία που θα φέρει σε επαφή τους βιβλιόφιλους του νησιού. Πρόκειται για τη Λέσχη Ανάγνωσης Σαντορίνης, που θα αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν το πάθος τους για διάβασμα και τις απόψεις τους για αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς. Βασικός στόχος της Λέσχης θα είναι η ανάγνωση και η συζήτηση.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά, σε μηνιαία βάση. Από συνάντηση σε συνάντηση, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης θα έχουν διαβάσει το ίδιο βιβλίο, ώστε να παραχθεί συζήτηση, με τους συμμετέχοντες να μοιράζονται με τα υπόλοιπα μέλη τη συγκίνηση, τον προβληματισμό ή και τη δυσαρέσκεια που ένιωσαν από το συγκεκριμένο βιβλίο.

Την Λέσχη Ανάγνωσης Σαντορίνης συντονίζει ο κος Ξενοφών Φύτρος. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου, μεταξύ 17:00 και 20:00 στη βιβλιοθήκη του Μπελλώνειου. Εκεί θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες λειτουργίας της λέσχης και θα αποφασιστεί το βιβλίο που θα διαβάσουν οι συμμετέχοντες μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν και την ομάδα Λέσχη Ανάγνωσης Σαντορίνης στο Facebook.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη