Στη Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης

Συναντήσεις με Ν. Ζώρζο και Θ. Λειβαδάρου

Συναντήσεις εργασίας με την Έπαρχο Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου και τον Δήμαρχο Θήρας κ. Νίκο Ζώρζο είχε κατά τη διήμερη επίσκεψή του (25-26/4) στη Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων βρέθηκε στη Σαντορίνη καθώς συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων” σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων, για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του Παραρτήματός του στο νησί.

[adning id="140783"]Στην ατζέντα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη με τον Δήμαρχο υπήρχαν θέματα που αφορούν στην πορεία των έργων που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο νησί, με έμφαση στην πορεία του έργου της κατασκευής του οδικού δικτύου Αεροδρόμιο-Φηρά-Βουρβούλος-Οία. Ο κ. Ζώρζος επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης επικοινωνώντας τις ευχαριστίες του προς την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου για την ένταξη της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, ενός “ιδιαίτερα σημαντικού και αναγκαίου έργου για το νησί”, όπως το χαρακτήρισε, τονίζοντας ότι η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια, καθώς και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί στη Σαντορίνη το παράρτημα του “Θησέα” μετά την προ ενός έτους απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου υπό την προεδρία του κ. Λεονταρίτη για την έναρξη της λειτουργίας του.

Η κα Λειβαδάρου από την πλευρά της χαρακτήρισε ως “Κατατοπιστική και άκρως αποδοτική” τη συνάντηση που είχε με τον κ. Λεονταρίτη, τονίζοντας παράλληλα πως “χάρις στην επιτελική συμβολή του επιτυγχάνεται η εναρμόνιση όλων των εμπλεκομένων  στην επίτευξη του κοινού αναπτυξιακού στόχου για τα νησιά της Π.Ε. Θήρας”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη