21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Σαντορίνη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Share

Επίσκεψη στη Σαντορίνη θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, από την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου.

Επίσημη υποδοχή του Αρχιεπισκόπου από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 27/5 ώρα 12:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου περιλαμβάνει:

– 27/5, ώρα 19:00: τέλεση εγκαινίων της έκθεσης παιδικού βιβλίου που διοργανώνει ο παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα” στην Χριστιανική Εστία, στα Φηρά

– 28/5, ώρα 18:30: τέλεση Εσπερινού στον ενοριακό Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο. Εκεί ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου

– 29/5, ώρα 07:00: συλλειτουργία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίας Θεοδοσίας Ακρωτηρίου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” καλεί τα μέλη του και όλους όσους επιθυμούν, να παραβρεθούν στις παραπάνω εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη