15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Σαντορίνη ο Γιώργος Χατζημάρκος

Προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο του νησιού. Τα θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών στο προσκήνιο

Share

Στη Σαντορίνη βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 7/9, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, προκειμένου να εξετάσει επί τόπου τα τρέχοντα θέματα του νησιού.

Αρχικά, συναντήθηκε με την Έπαρχο Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, στο γραφείο της, όπου εξετάστηκαν ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, προκειμένου αυτά να προχωρήσουν. Αποφασίστηκε να δοθεί άμεση προτεραιότητα στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Σαντορίνης, έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που θα δημοπρατηθεί αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί, από πλευράς Υπουργείου Υποδομών, η νέα διαδικασία ηλεκτρονικών διαγωνισμών δημοσίων έργων.

[adning id="140783"]


Αμέσως μετά, ο Περιφερειάρχης, μαζί με την Έπαρχο, επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπου υπήρξε συνεργασία με τους υπαλλήλους, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα των υπηρεσιών, λόγω του πάγιου προβλήματος της υποστελέχωσης αλλά και του συνεχώς αυξανόμενου βάρους της γραφειοκρατίας, στις διοικητικές διαδικασίες. Η συζήτηση που έγινε, αφορούσε τους τρόπους με τους οποίους οι υπηρεσίες, δεδομένων των παραπάνω προβλημάτων, θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στον όγκο εργασίας και στην κατά το δυνατόν ομαλή διεκπεραίωση των αρμοδιοτήτων τους.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη