18.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην Ελλάδα το 2018 το μεγαλύτερο συνέδριο των Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων

Share

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της ASTA, κ. Robert Duglin στη Νέα Υόρκη

Με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου των Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTΑ), κ. Robert Duglin, συναντήθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε το επόμενο ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo 2018 να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δυναμικά και καινοτόμα συνέδρια της ASTA, τα μέλη της οποίας αντιπροσωπεύουν το 80% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων που πραγματοποιούνται στην Αμερική μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. To συνέδριο αυτό θα έχει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα στην τουριστική προώθηση και προβολή της, καθώς οι επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την χώρα μας και να εξειδικευτούν στην προώθηση του προορισμού τα επόμενα χρόνια.

[adning id="140783"]


Η κα Κουντουρά προσκλήθηκε μάλιστα να συμμετάσχει στο φετινό ετήσιο συνέδριο της ASTA (Global Convention 2017) που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Αύγουστο στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ώστε να προωθήσει το Destination Expo της Αθήνας.

Η Υπουργός συναντήθηκε επίσης με Αμερικανούς tour operators, οι οποίοι επισήμαναν ότι η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα το 2017, σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς για τη φετινή θερινή περίοδο η διαθεσιμότητα είναι πλέον ελάχιστη, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων για τη χώρα μας για το 2018.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη