Στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Επεξεργασίας Τομάτας

Περιλάμβάνεται και επίσκεψη των συνέδρων στη Σαντορίνη

Στην Ελλάδα διεξάγεται, από 11 έως 15 Ιουνίου 2018, για πρώτη φορά, το Παγκόσμιο Συνέδριο Επεξεργασίας Τομάτας. Πρόκειται για το 13ο στη σειρά συνέδριο και διοργανώνεται συγχρόνως με το 15ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο για την Επεξεργασία Τομάτας.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι η ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας Δ. Νομικός, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Επεξεργασίας Τομάτας (World Processing Tomato Council – WPTC) και η Διεθνής Εταιρεία Αγροτοκηπευτικής Επιστήμης (International Society for Horticultural Science – ISHS).

Το συνέδριο που έχει τη μορφή 4ήμερης κρουαζιέρας, πραγματοποιείται στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal και περιλαμβάνει επίσκεψη στην Αρχαία Έφεσο στην Τουρκία, στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.

Κατά τις τρεις ημέρες των εργασιών του Συνεδρίου, Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι επιστήμονες θα αναφερθούν σε όλα τα πρόσφατα δεδομένα και επιστημονικά επιτεύγματα των πιο δημοφιλών ερευνών σε όλους τους κλάδους της αγροτοκηπευτικής επιστήμης σε σχέση με την καλλιέργεια της ντομάτας, καθώς και της επεξεργασίας της.

Να σημειώσουμε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Επεξεργασίας Ντομάτας (WPTC) είναι ένας
διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε το 1998 και εκπροσωπεί τη βιομηχανία επεξεργασίας ντομάτας παγκοσμίως. Σήμερα, τα μέλη του συγκεντρώνουν περισσότερο από το 95% του όγκου της ντομάτας που προορίζεται για επεξεργασία παγκοσμίως. Το συνέδριο που διοργανώνει κάθε χρόνο συνήθως προσελκύει περισσότερους από 500 συνέδρους, από τον χώρο επεξεργασίας βιομηχανικής ντομάτας, από όλο τον κόσμο.

[adning id="140787"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη