Στην Ergo Marathon Expo οι δρομικοί αγώνες του Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην εξειδικευμένη έκθεση Ergo Marathon Expo που διεξήχθη από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

H έκθεση ERGO Marathon Expo, η οποία διενεργήθηκε παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, αποτέλεσε ένα μοναδικό αθλητικό φεστιβάλ όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου καθώς και όλοι οι αθλητές, μπορούσαν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν δρώμενα γύρω από τον αθλητισμό.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενήθηκαν οι εξής αγώνες:

Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου
Kos City Run, Patmos Revelation,
Cyclades Trail Cup,
Amorgos Trail Challenge,
Andros Trail Race,
Donousa Trail Running,
Ios Trail Race,
Naxos Trail Race,
Syros City Trail,
Tinos Challenge xtreme edition,
Folegandros Sunset Trail,
Trail Swim Run Milos & Kimolos,
Ημιμαραθώνιος Άνδρου-Δρόμος Αφανούς Ναύτη,
Road Race Antiparos,
Serifos Sunset Race,
Tinos Running Experience και
Santorini Experience.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησαν στην έκθεση η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γεώργιος Λεονταρίτης.

“Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού, αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια καταβάλλουμε συντονισμένες προσπάθειες ώστε να εδραιώσουμε το Νότιο Αιγαίο ως τον ιδανικό τόπο για να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας και ακτινοβολίας. Εμπλουτίζουμε το τουριστικό μας προϊόν με μεγάλα αθλητικά event, συνθέτοντας ένα προϊόν το οποίο γνωρίζει μεγάλη άνθιση σε όλο τον κόσμο. Στην Ergo Marathon Expo φτάσαμε να έχουμε μαζί μας πάνω από 20 αγώνες, γεγονός που αποδεικνύει τη σημαντική προσφορά αθλητικών διοργανώσεων στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μ. Παπαβασιλείου.

Print Friendly, PDF & Email