Στην τελική ευθεία για το Red Bull Art of Motion 2016

dimitris_dk_kyrsanidis
Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης καλημερίζει από τη Σαντορίνη τους φίλους του στο Facebook

Πέντε μέρες πριν τον φετινό τελικό του Red Bull Art of Motion, η Σαντορίνη αρχίζει να μεταμορφώνεται σε Μέκκα του freerunning και να υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Ήδη στο νησί βρίσκεται ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης που ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο μεγάλος τελικός του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα γίνει στην Οία, στα ξενοδοχεία Fanari Villas και Golden Sunset Villas. Εκεί 18 από τους καλύτερους freerunners του κόσμου θα κριθούν από εξαμελή επιτροπή, με βάση την εκτέλεση, τη ροή, τη δημιουργικότητα, την τεχνική δυσκολία των runs αλλά και τη συνολική τους εμφάνιση, ενώ τα βλέμματα όλων θα στραφούν στη μονομαχία του Δημήτρη DK Κυρσανίδη και του Pasha Petkuns από τη Λετονία, που κατέχουν έκαστος από δύο τίτλους.

Μέχρι το Σάββατο ωστόσο, πρόγευση freerunning μπορείτε να πάρετε την Τετάρτη 28/9 (ώρα 15:00) παρακολουθώντας το Selection Jam στο Santorini Arts Factory, στη Βλυχάδα, αλλά και την Πέμπτη 29/9 (ώρα 16:00) στην Οία, όπου θα γίνει ο Onsite Qualifier.

red_bull_2015

Το Selection Jam της Τετάρτης 28/9 είναι ανοικτό για οποιονδήποτε φτάσει και εγγραφεί μέχρι τις 15:00 που ξεκινάει. Από το Selection Jam, όπου αναμένεται οι συμμετοχές να φτάσουν τις 100, 20 αθλητές θα επιλεχθούν για να διαγωνιστούν, στο Red Bull Art of Motion Onsite Qualifier, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα.

Οι 20 αθλητές που θα πάρουν μέρος στον Onsite Qualifier της Πέμπτης 29/9 θα αγωνιστούν στην Οία, στην ίδια πίστα με αυτή του τελικού, για να εξασφαλίσουν τα 5 τελευταία εισιτήρια για το Red Bull Art of Motion του Σαββάτου. Εκεί θα συναντήσουν τους 6 πρώτους της περσινής διοργάνωσης και 7 ακόμα αθλητές που πήραν την πρόκριση από τον Online Qualifier.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη