20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις 16-17 Οκτωβρίου το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ στην Αθήνα

"Ελληνικός Τουρισμός: Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα │ Για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον"

Share

Για τις 16 και 17 Οκτωβρίου στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί το 16ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με τίτλο: “Ελληνικός Τουρισμός: Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα │ Για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος) και θα εστιάσει τη θεματολογία του στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα με οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς όρους.

Τα ετήσια συνέδρια του ΣΕΤΕ αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς επίσης και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου θα παρουσιαστούν διεθνείς βέλτιστες πρακτικές που αφορούν συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στη χωροταξία και θα διερευνηθούν τρόποι για την αύξηση του κοινωνικού αποτυπώματος του τουρισμού. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα και τη σημασία που αυτή έχει στη δημιουργία συγκριτικών πλεονεκτημάτων για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και κατ’ επέκταση τις τοπικές κοινωνίες.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη