Στον τελικό του Final 4 κορασίδων η ΑΕΣ – Το πρωί της Δευτέρας ο αγώνας

Το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων των Κυκλάδων εξασφάλισε το απόγευμα του Σαββάτου 1/4 η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστεριώνα με 56-42.

Οι κορασίδες της ΑΕΣ μπήκαν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ αποφασισμένες για τη νίκη, σκορπώντας ικανοποίηση στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες για να τις υποστηρίξουν.

Από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχες έδειχναν να πατούν καλά στο παρκέ και πήραν τα ηνία στο σκοράρισμα διατηρώντας το μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Από την πλευρά του ο Περιστεριώνας προσπάθησε με πιεστική έως σκληρή κάποιες φορές άμυνα να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τις αθλήτριες της ΑΕΣ, που κέρδισαν τη μάχη κοντά στα καλάθια και εν τέλη των αγώνα με το τελικό 56-42.

[adning id="140783"]

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον ΑΟ Ερμούπολης και τον Μαρπησσαϊκό έγινε τελικά σήμερα (Κυριακή 2/7) το πρωί και ανέδειξε νικήτριες τις κορασίδες της Σύρου με 70-26.

Εξαιτίας της καθυστερημένης άφιξης της ομάδας της Ερμούπολης (λόγω βλάβης του Aqua Spirit), το πρόγραμμα τον αγώνων τροποποιήθηκε και οι τελικοί θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας 3/4.

Στις 09:00 θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό ο Περιστεριώνας και ο Μαρπησσαϊκός, ενώ στις 11:30 θα γίνει ο μεγάλος τελικός, με τη συμμετοχή της ΑΕΣ και της Ερμούπολης. Παρά τον προγραμματισμό των αγώνων σε εργάσιμη ημέρα, αξίζει να βρεθούν όσοι περισσότεροι γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ομάδων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη