Συγχαρητήρια μηνύματα για την επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου

Τα συγχαρητήριά του προς την Θύελλα Καμαρίου για τη χθεσινή της νίκη επί της Σπάρτης, που της εξασφάλισε την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, διατυπώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΔΑΠΠΟΣ.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θύελλας Καμαρίου για την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Η αθλητική «άνοιξη» που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας συνεχίστηκε με την ιστορική πρόκριση της Θύελλας Καμαρίου, η οποία έγινε μάλιστα η πρώτη ομάδα που συμμετέχει σε αυτή τη φάση του θεσμού και προέρχεται από τα πρωταθλήματα ΕΠΣ, κάνοντας περήφανο κάθε Κυκλαδίτη φίλαθλο.

Βέβαια, το γεγονός πως η Θύελλα Καμαρίου υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς ο αγώνας βάσει προκήρυξης έπρεπε να διεξαχθεί σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, κάνει πλέον επιτακτική την κατασκευή σταδίου στο Δημοτικό Γήπεδο Καρτεράδου, το οποίο θα περιλαμβάνει χώρο στίβου και φυσικά γήπεδο με φυσικό χορτάρι.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία και να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε στη συνέχεια της διοργάνωσης.”

[adning id="140783"]

Συγχαρητήρια μηνύματα προς την ομάδα του Καμαρίου έστειλαν και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι της Σαντορίνης, όπως ο ΑΟ Θήρας, ο Πανθηραϊκός, η Λάβα Εμπορείου, ο ΑΟ Πύργου.

Και σε επίπεδο Κυκλάδων, εκτός της ανακοίνωσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων που έκανε λόγο για “άλλη μια χρυσή σελίδα στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο”, επιμέρους συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο ΑΟ Σύρου, ο ΑΟ Πάρου, ο ΑΟ Μυκόνου, ο Πανσιφναϊκός, ο Παμμηλιακός, ο Άγιαξ Σύρου, η Άνω Μερά, ο ΠΑΣ Τήνου και ο Αστέρας Μαρμάρων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη