19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα για τις χρυσές κορασίδες της ΑΕΣ

Share

Τα συγχαρητήριά τους προς την ομάδα κορασίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Final 4 του κυκλαδίτικου μπάσκετ εξέφρασαν με επιστολές τους ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Λευτέρης Τζούρος.

Η επιστολή του Δημάρχου αναφέρει:

Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων (Final 4 Κυκλάδων). Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές τους αλλά και στους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, αρωγοί στις προσπάθειες τους.

Η επιτυχία αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την αρχή για μεγαλύτερες κατακτήσεις και νίκες. Τα κορίτσια έδειξαν μέσα στο γήπεδο την ομαδική δουλειά, τη δύναμη ψυχής αλλά και τη μεγάλη τους επιθυμία για τη νίκη. Και τα κατάφεραν! Και δούλεψαν σκληρά για να το πετύχουν.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!”.

[adning id="140783"]

Αντίστοιχα στο μήνυμα του Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ αναφέρονται τα εξής:

Λευτέρης Τζούρος, Πρόεδρος ΔΑΠΠΟΣ

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τις παίκτριες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος Κορασίδων της Ε.Σ.Κ.Κ. Με σκληρή δουλειά, επιμονή, προσήλωση στον στόχο, με την αρωγή απ’ όλους τους ιθύνοντες της Α.Ε.Σ και φυσικά με τη συμπαράσταση των γονιών που στάθηκαν πλάι σας όλο το χρόνο, καταφέρατε να κάνετε περήφανους όλους τους φιλάθλους της Σαντορίνης, κατακτώντας μάλιστα την κορυφή αήττητες.

Πάνω απ’ όλα όμως στο φετινό Final 4 και συνολικά σε όλη τη φετινή διοργάνωση νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Για άλλη μία χρονιά ο αθλητισμός βρήκε τον τρόπο να ενώσει τα νησιά των Κυκλάδων και να αποτελέσει μία «γέφυρα» επαφής κι επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών, μεταφέροντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη