19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους χρυσούς παίδες της ΑΕΣ

Share

Τα συγχαρητήριά τους προς την ομάδα μπάσκετ παίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων έστειλαν ο Δήμαρχος Θήρας, κος Νίκος Ζώρζος, και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κος Λευτέρης Τζούρος.

Το μήνυμα του Δημάρχου Θήρας έχει ως εξής:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που αποτελούν τους στυλοβάτες των προσπαθειών τους.

Η επιτυχία αυτή, δεύτερη συνεχόμενη και μ’ ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε να είστε νικητές σε όλες τις επιλογές της ζωής σας και να κρατήσετε τη δύναμη ψυχής και το αθλητικό σας ήθος σε όλη την πορεία σας στο αθλητικό και προσωπικό σας “παρκέ”. Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!”.

[adning id="140783"]

Σε ανάλογο ύφος και το μήνυμα του Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.Κ.Κ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάνοντας μας όλους περήφανους. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και σε όσους στάθηκαν δίπλα στο πλευρό των παιδιών, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια τους προς την «κορυφή».

Η φετινή πορεία των ακαδημιών της Α.Ε.Σ αποτελεί δικαίωση και απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα οποία αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Με κόπο, πείσμα, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική χρονιά, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο να διδάξουν στα παιδιά τον ευγενή συναγωνισμό και την άμιλλα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη