20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα προς την ΑΕΣ για την άνοδο στη Γ’ εθνική

Share

Με αφορμή την νέα επιτυχία της ανδρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στην Γ’ εθνική μπάσκετ, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Λευτέρης Τζούρος έστειλαν τις παρακάτω συγχαρητήριες επιστολές.

Δήμαρχος Θήρας
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την άνοδο σας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Ανδρών.
Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την ομάδα όσο και για όλους εμάς που σας υποστηρίζουμε και σας παρακολουθούμε. Η άνοδος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αποτελεί την επιβράβευση του κόπου, της προσπάθειας αλλά και της θέλησης σας για επιτυχία. Συγχαρητήρια πολλά σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση για την πορεία της ομάδας σε όλη τη σαιζόν.
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια πολλά».

Πρόεδρος ΔΑΠΠΟΣ
“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης ανδρών και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.”

Νεότερη ενημέρωση 29/6 – ώρα 23:00

Με το ακόλουθο μήνυμα και ο ΑΟ Θήρας εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς την ΑΕΣ:
“Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Θήρας συγχαίρει θερμά την ομαδα καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε καλή σεζόν στην νέα κατηγορία χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές της ομάδας.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη