22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα στους εφήβους της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Share

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους “ασημένιους” εφήβους της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, που κατέκτησαν το Σάββατο 25/3 τη δεύτερη θέση στο Final 4 μπάσκετ εφήβων στις Κυκλάδες, έστειλαν ο Δήμαρχος Θήρας, κος Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κος Λευτέρης Τζούρος.

Η επιστολή του Δημάρχου αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων (Final 4 Κυκλάδων). Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που στέκονται πάντα δίπλα.

Η νίκη αυτή αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σήμερα αλλά και η δύναμη ψυχής και ήθους που διακρίνει κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!”.

[adning id="140783"]

Το συγχαρητήριο μήνυμα του ΔΑΠΠΟΣ έχει ως εξής:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο κυκλαδικό πρωτάθλημα Εφήβων 2016-17 της Ε.Σ.Κ.Κ. Για άλλη μία χρονιά οι κόποι τόσο των παιδιών, των ιθυνόντων της Α.Ε.Σ, αλλά και των γονιών ανταμείφθηκαν με τη συμμετοχή των παιδιών στο Final 4 της Τήνου και τη διάκρισή τους.  

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη