Σαντορίνη: Συλλήψεις με το πακέτο κάνναβης ανά χείρας

Δύο ημεδαπούς, ηλικίας 29 και 28 ετών συνέλαβαν την Πέμπτη 10 Μαΐου οι αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας, οι οποίοι κατηγορούνται για προμήθεια-κατοχή-αποστολή και παραλαβή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στον Βόλο, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, άλλος ένας 29χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων διακριβώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι συνεργάζονταν μεταξύ τους, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια τις διαμοίραζαν με σκοπό τη διακίνησή τους στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση εντόπισαν στη Σαντορίνη τους δύο δράστες αμέσως μετά την παραλαβή δέματος που τους είχε αποστείλει από το Βόλο ο 29χρονος συνεργός τους και αφού τους ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

[adning id="140783"]

Σε έλεγχο που τους έγινε, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στις κατοικίες τους στο νησί, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 596 γραμμαρίων
  • Ζυγαριά ακριβείας

Παράλληλα, στον Βόλο αφού εντοπίστηκε και ο 29χρονος και προσδιορίστηκαν οι κατοικίες των δραστών, πραγματοποιήθηκαν σε αυτές έρευνες κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4 γραμμαρίων
  • 2 ζυγαριές ακριβείας
  • 2 θρυμματιστές (τρίφτες) κάνναβης
  • Το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη