Σαντορίνη: Συνάντηση γνωριμίας με κινεζικά τουριστικά γραφεία – Φωτογραφίες

Από την επίσκεψη στην Οία. Δημοσίευση στο Weibo, Κίνα

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 27/05 το fam trip με τους Κινέζους Tour Operators. Το ταξίδι γνωριμίας διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ Σαγκάης και Ελλάδας, καθώς και τους κατά τόπους Δήμους και είχε σταθμούς την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Στόχος του fam trip ήταν η γνωριμία με τον προορισμό και την τοπική αγορά, γεγονός που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Στη Σαντορίνη οι 7 τουριστικοί πράκτορες (από τα μεγαλύτερα γραφεία και αεροπορικές εταιρίες από τη Σαγκάη) και οι 2 δημοσιογράφοι που τους συνόδευαν, έμειναν για μία μέρα, μέσα στην οποία πήραν μια πολύ καλή εικόνα της Σαντορίνης. Μετά την μίνι κρουαζιέρα στην καλντέρα, συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Η συμμετοχή των επιχειρηματιών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα όλους τους τουριστικούς πράκτορες.

b2b_27may206_2982
B2B συναντήσεις στο ΔΑΠΠΟΣ. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης
santorini_famtrip_weibo_1
Από το δείπνο στο Fanari Villas στην Οία. Δημοσίευση στο Weibo, Κίνα

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας απευθύνει πολλές ευχαριστίες για την αφιλοκερδή και σημαντική βοήθεια στους: Ένωση Ξενοδόχων (El Greco Resort & Santorini Palace) για τη φιλοξενία, Hellenic Seaways για την μεταφορά του γκρουπ, NST Travel για τις μετακινήσεις στη Σαντορίνη, Sunset Oia Cruises για την βόλτα στην καλντέρα, Fanari Villas Restaurant για το υπέροχο δείπνο και το Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλου για την ξενάγηση στον χώρο τους, καθώς επίσης και στον πρόεδρο κ. Λ.Τζούρο και στους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία των συναντήσεων στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από σχετική δημοσίευση στο Weibo, Κίνα ΕΔΩ.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη