Συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με νέο Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Νοτίου Αιγαίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 7/6 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Πέτρου, συνοδευόμενος από από τον Πυραγό Ιάκωβο Τζώρτζη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Αρχιπυράρχου, ο οποίος διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη πως η υπηρεσία του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αλλά και για την προστασία του δασικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του και ως προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας, ευχαρίστησε τον νέο Περιφερειακό διοικητή για την επίσκεψή του και δήλωσε βέβαιος για την άριστη συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, όπως συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος, ευχόμενος στον κ. Πέτρου “ευδόκιμη υπηρεσία”.

Κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα στην εκατέρωθεν διαπιστούμενη έλλειψη πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη